Zelf heb ik erg goede ervaringen met het inhuren van mediums online. Het voordeel is dat je lekker rustig via je tablet, mobiele telefoon of je laptop contact kan leggen en rustig een gesprek kan voeren met ze. Je hoeft tevens niet bang te zijn voor luistervinken op de achtergrond en je kan lekker ontspannen op je bank hangen met een kop warme thee. Naast online mediums kan je ook live chatten met andere spirituele coaches. Een voorbeeld hiervan is een paragnost of een astroloog. Het is mogelijk om een live chatgesprek te voeren zonder geluid of camera, maar als je liever wel wilt videobellen of een volwaardige foto reading wilt krijgen dan kan je er natuurlijk voor kiezen om je webcam wel aan te zetten of met een microfoon te werken. Via de live chat krijg je direct een antwoord en je spirituele coach heeft alle aandacht voor jouw als persoon en de vragen waar je mee kampt. 

Wat kunnen online mediums allemaal voor je betekenen

Je kan bij een online astroloog, een online helderziende, een online paragnost of een online medium terecht. Dit is geheel afhankelijk van je eigen interesse en voorkeur. Iedere spirituele coach die je online vind heeft een specialisatie op een ander gebied. De ene doet aan kaartleggen, de andere kan een (foto) reading voor je doen, de andere treedt meer op als een spirituele coach in algemene of specifieke situaties met betrekking tot je persoonlijke situatie en ontwikkeling en weer een andere interpreteert beelden en energie die om je heen hangen en die ze doorkrijgen van hun gids of engel. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt en aan welke spirituele coach je je voorkeur geeft. 

Met welk soort vragen kan je terecht bij een spirituele coach

Afhankelijk van de specialisatie en het werkgebied van de spirituele coach die je uitkiest kan je er terecht met andere vragen. De ene spirituele coach, medium of helderziende kan contacten leggen met dierbare overledenen en een andere werkt alleen met gidsen of engelen die hun beelden doorgeven die ze dan interpreteren en vertalen naar je persoonlijke situatie. Je kan terecht met vragen op vele algemene gebieden, die persoonlijk voor je van belang zijn zoals je werk, carrière, studie, geld gerelateerde vragen, je liefdesleven of je relatie met vrienden, je partner of je familie. Een spirituele coach kan je bij alledaagse ondersteunen om de juiste keuze voor jezelf te maken, maar tevens met je meedenken als je in je persoonlijke ontwikkeling ergens op vast loopt of constant in dezelfde valkuilen terechtkomt.