Je zult pick up trucks voornamelijk kennen uit de VS waar ze enorm veel te vinden zijn. De opmars van pick up trucks in Nederland op nu ook van gang. De kans dat pick-up trucks de top 10 in zullen komen van best verkochte auto’s in Nederland is klein maar het worden er wel steeds meer. De kans dat je tijdens het ritje naar werk of naar je familie een pick up truck tegenkomt is best groot geworden. Maar wat zijn nou de populairste pick up trucks in Nederland en de VS? In deze blog vertellen wij het!

De Dodge Ram

De Dodge Ram is de meest verkochte pick-up truck in Nederland. Vooral de Dodge Ram 1500 is erg populair in ons land. Deze auto wordt vooral gebruikt als auto voor de zaak, maar gewoon rijden is er ook prima mee te doen. De auto beschikt over vele technische snufjes en een enorme laadruimte. Aan kracht in de auto is ook zeker geen gebrek, met bijna 400 pk en een V8 motor onder de motorkap zit de Dodge Ram wel goed. Dodge Ram kopen? Ga eens op zoek naar een dealer en stel je vragen aan de verkoper. Bijvoorbeeld Selles Auto’s.

Wat is populair in de VS?

In de VS zijn pick up trucks echt enorm populair, in 2020 zijn er voor het eerst meer pick-ups verkocht dan normale auto’s. De Ford F-150 is er al jarenlang de best verkochte auto gevolgd door de Ram 1500 en de Chevrolet Silverado.