We gaan als Nederlanders altijd veel naar het buitenland op vakantie. Of dat nu de grens over is naar Duitsland of België, een camping in Zuid-Frankrijk waar we naartoe rijden of dat we het vliegtuig pakken naar het tropische Curaçao. Maar wist je dat er in ons eigen landje ook heel veel leuke bestemmingen zijn en dat we zelfs all-inclusive hotels in Nederland kennen? Voor wat voor verblijf zou jij kiezen als je in Nederland op vakantie gaat?

Vakantieparken

In elke provincie in Nederland zijn er wel leuke vakantieparken te vinden. Ga bijvoorbeeld de natuur in op de Veluwe, ga wadlopen richting de Waddeneilanden of verblijf aan het strand in het mooie Zeeland. Er zijn genoeg opties en er is volop keus uit verschillende bungalowparken. Ga jij voor een kleinschalig verblijf en ga je de natuur in? Of kies jij voor een luxer verblijf met veel faciliteiten, zodat je je ook op het park zelf gaat vermaken?

All-inclusive verblijf

Er zijn misschien niet heel veel hotels met all-inclusive verzorging in Nederland, maar ze zijn er wel degelijk. Zo kun je bij het hotel van Corendon vlak bij Amsterdam all-in verblijven, maar ook in het oosten van het land zijn er een aantal opties, bijvoorbeeld De Bonte Wever en Preston Palace.

Camping

En natuurlijk kun je in Nederland ook op de camping verblijven. Door heel het land zijn er veel verschillende kampeermogelijkheden. Ga jij dit jaar met jullie eigen camper of caravan op pad, of ga je het avontuur aan met een eigen tent? Op veel parken en campings kun je ook een al opgezette tent huren waar je dan ook gebruik kunt maken van de faciliteiten, zoals een eigen keukentje. En voor wie nog water luxer wil kamperen, kan ook voor een glamping kiezen.