Van onze directeur heb ik de opdracht gekregen om een parkbank aan te schaffen voor op het schoolplein. De parkbank moest aan bepaalde eisen voldoen. Een van die eisen was dat het bankje van beton gemaakt moest worden. Na wat grondig onderzoek ben ik de website van HetBlad tegengekomen. Dit bedrijf heeft veel ervaring in de voorgaande jaren in outdoor meubelen, en heeft mijn vertrouwen gewonnen. Ook stond de prijs gelijk met de kwaliteit, wat een groot voordeel is en de keuze dus sterker heeft gemaakt.

De website

Na het product te vergeleken te hebben met andere producten van andere websites, heb ik dit product uitgekozen:betonnen bank bamboe zittingDit product voldoet aan de gestelde eisen en past perfect op ons schoolpleintje. Hier bestellen wij vier stuks van. Wij waren zeer tevreden over de kwaliteit van dit product. Bij het aanschaffen kregen we korting op het product.

Contact

Het contact tussen ons en de klantenservice verliep goed. De klantenservice hield ons op de hoogte over de stand van zaken. Het bedrijf leverde en installeerde het op de plek die wij hadden aangegeven. Dit was een groot voordeel voor ons en scheelde ons een hoop werk. Wij gaan zeker overwegen om meer producten hier te bestellen, als wij die nodig hebben.