Finqle

Als zzp factoring ingeschakeld om de betalingen  goed te blijven verrichten. Dit is wellicht een van de beste oplossingen die ik ooit heb geaccepteerd sinds dat ik voor mijzelf was begonnen! Voorheen deed ik altijd zelf de facturen beheren en indien nodig achter de klant aanbellen. Echter is dat geen oplossing aangezien het je zo onwijs veel tijd kost en dat is iets wat ik niet heb. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe dat het een stuk makkelijker gemaakt kan worden. Al vrij snel was ik terecht gekomen op de website van Finqle. Bij dit bedrijf is het mogelijk om de factuur te uploaden en vervolgens gaan zij ermee aan de slag.

zzp factoring

Dankzij zzp factoring binnen 24 uur betaald krijgen!

Zo heb ik vorige week voor de eerste keer een factuur ingediend om het met mijn eigen ogen te bekijken. Voordat ik het in de gaten had stond de betaling al op mijn rekening! Zij gingen daarna aan de slag om de betaling bij de debiteur vandaan te halen. Zelf had ik het niet verwacht dat zij zo onwijs snel te werk kunnen gaan en daar ben ik zeer tevreden over. Een geweldige service die ik iedereen aanraad!