streamprovider

Voor zakenmensen is geen dag rustig! Naast de taken die zij zelf uit moeten voeren, gaan zij vaak meerdere meetings af op een dag. Het komt zeer regelmatig voor dat het voor deze mensen niet mogelijk is om bij iedere meeting aanwezig te zijn. Gelukkig heeft men hier tegenwoordig een oplossing voor: 360 video streaming! Met 360 video streaming is het mogelijk om zakenpartners live mee te laten kijken met een meeting, een seminar, enzovoorts. Op deze manier hoeft u voortaan niets meer te missen! Voor het opzetten van een 360 video stream kunt u online verschillende partijen vinden.

streamprovider

Hoe werkt 360 video streaming?

Het idee achter 360 video streaming is heel eenvoudig: een 360° graden maakt het mogelijk om haarscherpe beelden van een ruimte te maken, die vervolgens via een livestream online te bekijken zijn. Vaak wordt een dergelijke livestream gecombineerd met een chatbox, zodat betrokkenen direct kunnen reageren op hetgeen via de livestream besproken wordt. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een headset aan te sluiten, zodat u zelf live mee kunt praten.

360 video streaming is niet alleen voor bedrijfsmeetings interessant. Ook voor evenementen kan een dergelijke stream voordelen bieden!