Iedereen heeft ze wel; gekke angsten. Waar de een bang voor beesten is, is de andere bang om onder een ladder door te lopen. Mijn vrouw Demi is bijvoorbeeld enorm bang voor zwarte katten en clowns, iets wat ik niet kan begrijpen. Toch heb ik ook wel een aantal angsten / bijgelovigheden. Welke dat zijn? Ik bespreek ze graag met jou!

Ongedierte

Als ik wel ergens bang voor ben is het voor ongedierte en dan specifiek wespen en kakkerlakken. Een aantal jaar geleden ben ik erachter gekomen dat ik allergisch ben voor wespen en een wespensteek ervoor kan zorgen dat ik naar het ziekenhuis moet. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vrij angstig reageer als er een wesp in de buurt is. Kakkerlakken vind ik gewoon enorm vies. Ik vind het daarom ook belangrijk om geregeld ons huis preventief te laten controleren op ongedierte. Hiervoor schakel ik altijd MdB Ongediertebestrijding uit Muiderberg in. Zelf woon ik in Harderwijk en ook daar kan hij jou helpen. Klik hier om meer te lezen. Ben jij ook bang voor ongedierte? Zorg er dan voor dat het in ieder geval uit jouw huis blijft.

Hoogtevrees en vliegen

Je kent ze vast wel. Filmpjes op Youtube van waaghalzen die op enorm hoogte op gebouwen klimmen. Alleen al bij het kijken van deze filmpjes word ik misselijk. Mijn oma woont in een flat in Amsterdam op 11 hoog en ik vind het altijd rete spannend als ik daar heen moet. Ook vliegen vind ik daardoor verschrikkelijk. Mijn vriendin wil het liefst twee keer per jaar op vakantie en dit zorgt er voor dat ik al weken voor de vakantie met een knoop in mijn maag zit. 

Heb jij ook zulke angsten? Laat het mij weten.