Maak outfits weer exciting

Als er iets is wat je niet genoemd wilt worden, dan is het wel saai, voorspelbaar of makkelijk vergeetbaar. En je outfit mag dat dus ook niet zijn. Daarom wijden wij vandaag aan hoe jij je stijl weer exciting kan maken. Met een stel mooie sieraden van Kaptijn Online kan je bijvoorbeeld je basics al opleuken en een unieke touch geven! Maar natuurlijk hebben we hieronder nog meer tips voor je.

Combineer anders

Liever niet gelijk naar de winkel voor nieuwe items? Probeer dan eens een nieuwe benadering met het combineren wat je hebt. Grote kans dat je nu stukken bij elkaar pakt die beide chique zijn, of beide casual. Maar gooi het eens om! Neem een casual trui bij een nette broek, of combineer een strak zittend item met een los en grover kledingstuk. Het is makkelijk om terug te vallen in gewoonten, dus dit kan even een uitdaging zijn. Probeer er op los en pak juist eens de dingen die je normaal niet bij elkaar zou doen om los te komen.

Zoek unieke items

De écht unieke kledingstukken waar je niemand in ziet vind je niet in de bekende kledingwinkels in je winkelstraat. Daarvoor moet je iets meer je best doen tijdens je shoptocht. Loop eens naar binnen bij een winkel met allemaal vintage spullen, of probeer de lokale tweedehands winkels. Maar ook online is er genoeg te vinden! Onderzoek op het internet welke sites voor tweedehands spullen jou het meest aanspreken en hou ze in de gaten voor unieke vondsten.

Wie de schoen past…

Het is niet voor niks dat acteurs zich in repetities kleden naar hoe het karakter dat zij spelen, zich zou kleden. Meestal trekken ze een zelfde soort schoen aan. Dat doen zij omdat er niks aan je outfit is wat je houding en je gedrag zo kan bepalen als je schoenen. Grijp je normaal altijd naar een stel hakken? Probeer eens om een platte schoen zoals een sneaker te combineren met je favoriete outfit. Wedden dat je je meteen een stuk sportiever en actiever voelt? Succes gegarandeerd!