Dé items voor je kledingkast

Nu de zon weer wat vaker gaat schijnen, en het steeds warmer wordt, ga je je weer afvragen wat je allemaal nodig hebt in je kledingkast. Een paar goede basics zijn erg belangrijk. Wij kunnen bijvoorbeeld al niet meer zonder de fijne sokken van Bamboosa! Maar natuurlijk hebben we meer nodig dan een paar sokken voor een complete outfit. Wij vertellen je welke items onze editors verder niet meer zonder kunnen.

Een goede spijkerbroek

Een spijkerbroek kun je letterlijk met alles combineren: shirts, truien, hakken, sneakers, noem maar op. Het is dan ook handig om er een paar van te hebben, zodat je in twijfel altijd een spijkerbroek uit de kast kan trekken. Natuurlijk kun je het beste een paar verschillende kleuren en stijlen hebben. Bijvoorbeeld een mom-jeans, een skinny en een spijkerbroek met een high waist.

Een nette blazer

Ga voor een blazer die je met alle tops in je kast kan combineren. Of het nu een t-shirt met print is of een mooie blouse. Zwart is de makkelijkste kleur die je kan kiezen, maar draag je nou echt nooit iets zwarts, dan kun je ook gaan voor bijvoorbeeld grijs, bruin of crème wit. Kies een blazer van kwaliteit. Je moet er van uit gaan dat je dit kledingstuk nog jaren gaat dragen.

De klassieke zonnebril

We kennen het allemaal: de hoop zonnebrillen die we over de jaren hebben verzameld. Maar hoeveel draag je er nu van die stapel? Grote kans dat je vaak dezelfde pakt als je vlug de deur uit moet. Investeer eens in een mooie klassieke zonnebril, die nog jaren meegaat. Wat je niet draagt kun je weggeven aan een tweedehands winkel. En kun je het niet weerstaan om eens een opvallend trendy bril te halen? Kies dan een goedkoper model. Zonde natuurlijk anders als het model weer uit de mode is. En dan kun jij nog terugvallen op je mooie klassieker!

Zwart jurkje

Als laatste, maar zeker niet de minst belangrijke: het zwarte jurkje. Ook wel the little black dress genoemd. Deze moet je gewoon in je kast hebben hangen. Het is een item wat je overal naartoe aan kan trekken, en het is makkelijk als je niet weet wat je aan moet. Kies een mooi model wat je figuur complimenteert en overal bij past. Gooi er een spijkerjasje of een leren jasje overheen en je kan de deur uit!