Als u kiest voor een grote tas, zorg er dan voor dat het een brede, comfortabele, verstelbare riem heeft. U zult het dankbaar zijn als het de hele dag over uw schouder zit tijdens een lange dag sightseeing. Goede kwaliteit tassen zullen comfortabel zitten op uw schouder zonder in te graven of af te vallen.

Kies een neutrale kleur die bij verschillende outfits past. Naakt, grijs of zwart zijn veilige weddenschappen.

Kies aan de andere kant een heldere kleur als u wilt opvallen en een statement wilt maken. U krijgt complimenten met een mooie Burkley handtas bijvoorbeeld!

Kies altijd voor hoogwaardig leer of een super duurzame stof. Spaar ervoor als het moet. U wilt een handtas die een paar jaar meegaat, leer veroudert mooi, maar een sterke synthetische tas kan de overhand krijgen in dat het waterbestendig is.

Kies een tas die veilig is om te dragen wanneer u reist. Crossbody tassen zijn ideaal. Ze kunnen gemakkelijk open als u door veiligheidscontroles op luchthavens moet, of wanneer u uw portemonnee wilt in een haast misschien op een treinstation. Maar uiteindelijk moeten ze veilig zijn met geheime compartimenten en sterke ritsen. Als ze anti-diefstal componenten hebben, dan zijn ze zo veel beter.

Subtiliteit is chic en zal de tand des tijds doorstaan. Ga niet voor felle logo’s.

Vermijd uitgebreide details zoals noppen, kettingen, juwelen of pailletten omdat je het lot verleidt.

Zorg ervoor dat de tas een rits compartiment heeft en dat de tas dicht bij uw lichaam kan worden gedragen voor het veilig houden van uw waardevolle spullen.

Voor de ultieme veelzijdigheid wanneer u reist, kunt u overwegen een kleine crossover body bag met een verstelbare riem die kan worden gedragen over je lichaam 

Denk goed na over de grootte. Hoe lang is uw reis? Waar gaat u naartoe? Heeft u behoefte aan een enorme tas voor reizen wanneer een kleinere meer veelzijdige handtas het werk zou kunnen doen en niet zo zwaar is (Bron: maeshillscollection.com) ?