gu10 led spot

Het antwoord is negen van de tien keer nee. Hoe simpel vissen af en toe ook mag ogen, het vereist een goede voorbereiding. Vissen kan je op veel verschillende manieren doen. De een loopt naar zijn achtertuin die aansluit op een vijver en gaat vanuit zijn tuinstoel vissen. De ander trekt door het land op zoek naar de ideale plek om karpers te vangen. En elke manier vereist een andere aanpak of voorbereiding. Of je nu een ervaren visser bent of een recreatieve visser tips zijn altijd welkom. Vandaag delen we dan ook een aantal tips die jou het vissen en alles wat daarbij komt kijken eenvoudiger gaan maken. Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Welke vissen wil ik aan de haak slaan?

Een van de eerste vragen die je jezelf moet stellen als je gaat vissen is welke vissen je wilt vangen. Afhankelijk van de vissen waarop je gaat jagen pas je je voorbereiding aan. Bepaalde vissen komen alleen voor in zoetwater en andersom zijn bepaalde vissoorten alleen te vinden in zout water. Het vinden van de perfecte locatie hangt dus af van de vissoort die je wilt vangen. Maar het bepaalt ook welke hengels je kan gebruiken. Of welk aas je nodig hebt. Niet alle vissen happen op hetzelfde aas. Het is dus heel belangrijk om je huiswerk te doen voordat je gaat vissen. Anders kan je nog wel eens bedrogen uitkomen na een dagje vissen. 

Een dagje vissen of een heel weekend?

Als je je huiswerk eenmaal hebt gedaan en je weet op welke vissen je je vizier hebt gericht kan je gaan nadenken over hoe lang je wilt gaan vissen. Een paar uurtjes vissen, een dagje of een heel weekend het kan allemaal. Kies je ervoor om een langer stuk achter elkaar te vissen dan is het natuurlijk fijn als je een plekje hebt om je terug te trekken. Een tentje zal je redder in nood zijn. Kletsende regen? Niet getreurd, kruip lekker je tentje in houd je lichaamstemperatuur op peil. Het helpt ook om je geduld te bewaren. Want zeg nou zelf wie zit er te wachten op natte kleren? Wat ook heel handig is als je meerdere dagen gaat vissen is verlichting. Met een gu10 led spot kan je de meest donkere plekken aan het water nog verlichten. Het voordeel van deze led spot is dat hij minder stroom verbruikt dan andere lampen. Je batterij, accu, powerbank of katalysator gaat extra lang mee zodat jij ongestoord verder kan gaan met vissen vangen.