De vakantieperiode is voor sommigen begin vorige week gestart, terwijl het nog moet starten voor andere. Vooral voor degenen die nog op vakantie gaan, komt deze blog goed van pas! Middels deze blog zullen we de belangrijkste producten aankaarten die jouw mede vakantiegangers bemachtigen voordat ze op reis gaan!

Kleding

De meeste mensen schaffen sokken en heren boxershort aan voordat ze op vakantie gaan. Dit is een bewuste keuze, omdat het fijner is om met nieuwe kleding te reizen. Vooral een sok of ondergoed van bamboe zit superfijn. Daarnaast is bamboe bekend om een ademend eigenschap. Gedurende warme dagen ben je goed gedekt met de sokken en ondergoed van bamboe!

Powerbank

We gebruiken onze telefoon dagelijks voor vrijwel alles. Het opzoeken van informatie, een zin vertalen, shoppen en communiceren. Vooral tijdens het reizen naar een ver land is het verstandig om een goede powerbank mee te nemen. Zo zorg je in ieder geval dat je continu bereikbaar bent en iemand kan bereiken.

Los daarvan print men tegenwoordig tickets niet. De meeste mensen maken gebruik van een e-Ticket. Deze ticket is dus vanaf een mobiele telefoon zichtbaar. Het zou zonde zijn als je batterij op dat moment leeg is.

Snacks

Het meenemen van je lievelingssnacks voor onderweg is iets wat de meesten onder ons doen, vaak ook wel een guilty pleasure. Vooral tijdens vliegreizen langer dan 10 uur kan een lekkere snack goed zijn tijdens het bekijken van een serie/film via Netflix!