Als vrouw zijnde is het shoppen van lingerie natuurlijk ontzettend leuk. Het is niet alleen leuk voor jezelf om er mooi en sexy, maar ook wel eens leuk om je uit te sloven voor je partner. Zo hou je het ook nog een beetje spannend in de slaapkamer. Het is daarbij natuurlijk ook erg belangrijk dat je je prettig voelt in de lingerie die je draagt. Je koopt het niet alleen omdat het er sexy uitziet, je moet je er ook prettig in voelen. Daarom geven we je wat tips bij het aanschaffen van lingerie.

Zelfvertrouwen

Zoals we al eerder benoemde, is het erg belangrijk dat je je goed voelt in je lingerie. Je koopt het uiteindelijk niet voor een ander, maar voor jezelf. Je bent tenslotte zelf degene die het gaat dragen. Het is goed om onderzoek te doen naar verschillende lingeriemerken. Hierdoor kom je er vanzelf achter werk merk goed bij jou past en wat bij jou ook in de smaak valt. Maar onthoudt: het is belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt. Je mag zo nu en dan uit je comfort zone stappen, maar alleen als je je hier echt prettig bij voelt.

Lichaamsbouw

Elk lichaam heeft natuurlijk een ander type lingerie wat mooi past. Tijdens het passen van verschillende merken kom je er vanzelf achter welk merk jouw favoriet gaat worden. Wat we je graag willen meegeven is dat je trots moet zijn op je boezem en je rondingen en je dit ook zeker mag laten zien, ook met lingerie. 

Setjes

Je kan je Bh’s en ondergoed natuurlijk los van elkaar kopen. Een setje is over het algemeen nou niet altijd even goedkoop en daarom wordt er vaak los geshopt. Dit is ook helemaal niet vreemd. Dit is dan ook de reden dat vrouwen vaak kiezen voor een simpele kleur BH zodat de BH altijd past bij het ondergoed wat je al in je kast hebt hangen. Herken je dit? Stap dan eens uit je comfort zone en schaf een setje aan. Een bijpassende slip kan ervoor zorgen dat je je setje ook met meer liefde draagt. Een setje is nou eenmaal wat duurder, maar zo op zijn tijd mag dat wel eens, toch?

Verwen jezelf

Je kan ook tegen jezelf zeggen: als ik dit heb bereikt of dit heb gehaald, mag ik een mooie BH kopen. Of denk zelfs aan een setje. Zo verwen je jezelf met een mooie nieuwe lingerie set en zal je er ook automatisch een stuk gelukkiger mee zijn.