Laatst ben ik verhuisd met mijn partner naar een nieuw appartement in Utrecht. We wilden al heel lang verhuizen, en uiteindelijk dit mooie appartement gevonden. Ik vind het echt een geweldige plek, want het is een heel unieke woning. De indeling is heel bijzonder en er zitten allemaal leuke hoekjes en nisjes in de woning. We hebben dan ook erg veel zin om hier te wonen! We zijn dus net verhuisd en ik voel me al helemaal thuis. Het heeft wel even wat tijd gekost om alles in te richten want dat ging soms wat lastiger. Over de obstakels die ik tegen kwam schrijf ik vandaag deze blog! Misschien herken je het wel en heb je wat aan de tips. Veel leesplezier en inrichtplezier!

 

Indelen is lastig met onconventionele ruimtes

Door al deze nisjes en hoekjes kun je het huis heel leuk inrichten. Dit is vooral ideaal voor klein meubilair. Ik ben gek op schattige tafeltjes vol met planten, fotolijstjes en andere kleine spullen. Helaas werkt een onconventionele ruimte zoals onze woonkamer minder makkelijk met grote meubels. Als er geen een stukje vlakke muur is kun je er natuurlijk niet veel tegen aan zetten! Zeker grote meubels zoals een kast of bank bleken moeilijk om in te passen. 

 

Een bank op maat als uitkomst voor de perfecte zitplek

Om dit op te lossen besloten mijn partner en ik om wat meubels op maat te laten maken. Zo hebben we een tv-meubel laten maken en een bank. De bank op maat was de grootste uitdaging, omdat we allebei ook erg lang zijn. Hoe maak je een bank groot genoeg zodat wij erop passen, maar ook klein genoeg voor in een lastig hoekje? Een bank op maat laten maken bij een speciaal bedrijf was echt fantastisch. We konden al onze eisen en wensen doorgeven, en het bedrijf keek hoeveel erg mogelijk was en tegen welke prijs. Een ander voordeel aan een bank op maat is dat je hem kan personaliseren, en daardoor echt een unieke zitplek krijgt. 

 

Hoe je een bank op maat kan regelen

Het beste van een bank op maat laten maken was dat het helemaal niet moeilijk was. Ik was een beetje bang dat we een hele woonboulevard af moesten struinen voordat we een goede bank tegenkwamen. Nu hoefde ik slechts een avondje het internet af te speuren naar mijn wensen voor een bank, en kon ik deze online doorgeven! Na wat contact heen en weer zijn we uitgekomen bij een uniek design voor in onze woonkamer. Met onze nieuwe bank op maat is de woonkamer compleet en heb ik de perfecte zitplek gevonden!