zilveren munten verkopen

Van plan om zilveren munten te verkopen ? Doe dit dan bij het bedrijf Gold-Rush! Een tijdje geleden waren mijn vriendin en ik op de markt in de buurt. Elk jaar gaan wij traditiegetrouw in de morgen tijdens koningsdag naar de markt. Wij vinden het leuk om te kijken wat er allemaal te vinden is. Toen zagen wij ineens een aantal kinderen zilveren voorwerpen tegen een lage prijs verkopen. Ik wist dat en tijdje geleden een vriend van mij bij een bedrijf allerlei goederen had verkocht. Ik besloot dan ook deze producten voor een zacht prijsje te verkopen. Niet wetende wat het zal gaan opleveren. De volgende dag ging ik naar het bedrijf om deze producten te laten traceren en verkopen. Het bleek ineens honderden euro’s waard te zijn! 

zilveren munten verkopen

Spaarrekening

Het geld van de zilveren munten verkopen konden wij mooi op de spaarrekening zetten. Wij zijn aan het sparen voor een nieuwe auto dus alle beetjes zijn meegenomen. Heb jij dus ook soortgelijke producten of voorwerpen in huis dan raad ik je aan om deze in te leveren bij dit bedrijf. Wellicht zijn deze wel vele euro’s waard! Voor meer informatie bekijk eens de website of neem telefonisch contact met hen op!