Het contract is getekend, de hypotheek is afgesloten en je hebt nu ook de sleutels. Je eerste eigen huis is een feit. Een huis kopen is een grote stap en daar komt veel bij kijken. Nu is de tijd aangebroken dat je de vloer kunt leggen, de muren kunt verven en de inrichting kan verzamelen. Ook met een kleine portemonnee is het inrichten van een huis haalbaar. Hoe je dit doet lees je in deze blog!

Vloeren

Het eerste wat je kunt doen, is het beoordelen van de huidige vloer. Het kopen van een vloer is een flinke investering. Misschien vind je de huidige vloer ook prima voor de eerste maanden en daarom besluit je om voor een nieuwe vloer eerst te sparen. Wil je toch een nieuwe vloer en laminaat kopen? Ga dan op zoek naar goedkoop laminaat. Bezoek een outlethal of bekijk aanbiedingen van vloerenwinkels.

Meubels

Het verzamelen van voordelige meubels kan op verschillende manieren. Elke stad heeft tegenwoordig wel een kringloopwinkel. Een bezoek brengen aan kringloopwinkels kan enorm verrassend zijn. Naast kringloopwinkels kun je natuurlijk je sociale netwerk inschakelen. Doe een oproepje via WhatsApp of Facebook en vraag of vrienden/kennissen nog iets hebben staan wat jij mag overnemen. Je zult merken dat je sociale netwerk graag helpt en zelfs helpt met de zoektocht.

Muurbekleding

Ga jij verven of behangen? Op het gebied van verf en behang is er veel mogelijk, je kunt het bijna zo duur maken als je zelf wilt. Wij raden jou aan om folders van bouwmarkten in de gaten te houden. Hier staan wekelijks aanbiedingen in, maar je kunt ook gebruik maken van keuzekorting.