Als u op zoek bent naar een compacte auto waarmee u zonder problemen elke parkeerplek in zelfs de kleinste straatjes kan innemen, dan kunt u uw zoektocht stoppen en een MINI shortlease afsluiten. Dit oude maar vertrouwde merk is wel bij iedereen bekend en steelt gelijk al de aandacht mocht je hem zien langsrijden. Nog niet zeker van uw zaak? Laten we dan nog eens wat redenen overwegen.

Formaat

Waarom zou u een MINI auto willen gaan leasen? Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes qua auto’s, maar als grootte en formaat voor u een belangrijke factor is, kan een MINI zeker interessant voor u zijn. MINI auto’s staan er om bekend dat ze klein en compact zijn. Rijdt u veel of woont u in een grote stad, dan bent u vast wel bekend met het parkeerprobleem. Als u eindelijk een parkeerplek gevonden hebt, wordt u jammer genoeg weer teleurgesteld wanneer u erachter komt dat uw auto niet past. Dit is niet het geval bij vele MINI modellen! De visie achter deze auto was namelijk dat hij compact moest zijn, ideaal dus voor in de stad of voor in krappe gebieden.

Keuze

Compact is een sleutelwoord voor dit automerk, maar dat betekent niet dat er geen variatie in compact kan zitten! Mocht compactheid een must zijn, maar vindt u het ook wel belangrijk dat u in een mooi toestel rijdt? Dan heeft de MINI meer dan genoeg verschillende toestellen voor veel verschillende smaken. Bij Blankert Shortlease varieert het aanbod van MINI toestellen van MINI Cooper Serious Business tot de MINI One Countryman.

Waarom bij Blankert Shortlease?

Bij Blankert Shortlease vinden we het belangrijk dat u snel en goed geholpen wordt. Mocht het nou voor privé of zakelijk zijn, bij Blankert Shortlease zijn we zo flexibel mogelijk voor uw situatie. Verder is er ook meer dan genoeg keuze te vinden. Waar onder andere natuurlijk, een MINI. Hebt u maar voor korte tijd een auto of bestelbus nodig? Na een maand is de shortlease al per dag opzegbaar zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn! Bij Blankert Shortlease kunt u dus snel en veilig, zonder enige zorgen op weg.

Het maakt dus niet uit of u nou particulier bent en even snel voor een korte tijd een auto nodig hebt of dat u een werkgever bent die een auto voor een werknemer nodig heeft, de MINI is een zeer geschikte auto in beide scenario’s. Verder heeft Blankert Shortlease een geschikte deal voor iedereen met meer dan genoeg keuze in MINI modellen. Rij veilig!