voordelen weddingplanner

Wist je dat bijna alle (wel 96%!) van de verloofde stellen zich gestrest voelt tijdens het plannen van hun bruiloft? Het is voor een groot deel van deze stellen zelfs niet ‘gewoon’ stressvol, maar ze worden er erg of zelfs extreem gestresst van. En als er een ding niet is wat je wilt als je je gewoon bezig wilt houden met de leuke dingen, zoals een bruidsjurk uitzoeken, dan is het wel stress. Een oplossing om de stress weg te nemen: een weddingplanner. Overbodige luxe? Zeker niet! En wel om onderstaande redenen.

Een weddingplanner bespaart tijd

Je bruiloft is een speciale gelegenheid, je maakt het immers maar een keer mee. In de weken en maanden die eraan voorafgaan wil je dan ook met volle teugen kunnen genieten van de voorpret. Maar daarnaast is er ook genoeg te regelen voor je bruiloft. Je hebt tijd nodig om helemaal wedding ready te kunnen verschijnen op de grote dag, je wilt winkelen voor de perfecte kleding, je moet bloemen en eten en drinken kiezen. Genoeg te doen dus!

Huur je een weddingplanner, dan zorgt die dat je je kan concentreren op de dingen die er voor jou écht toe doen en die je leuk vindt om te doen. Heb jij geen zin om je druk te maken over alle communicatie en planning, laat het over aan de weddingplanner!

Binnen budget blijven

Veel mensen schrikken terug voor het inhuren van een weddingplanner omdat ze denken dat het te duur is. Maar het tegenovergestelde is vaak de waarheid: een weddingplanner kan je zelfs geld besparen door je binnen je budget te houden. Waarschijnlijk heb je een idee van hoeveel je uit wilt geven aan de bruiloft. Maar heb je enig idee hoe je dat budget netjes verdeeld over alle kostenposten? Tenzij je van veel uitzoek- en rekenwerk houdt, doe je er verstandig aan om verdeling van budget aan een weddingplanner over te laten.

Het ligt voor de hand dat je geen ervaring hebt met het plannen en budgetteren van zo’n groot evenement als een bruiloft. Maar de weddingplanner heeft dat wel! Daardoor kunnen zij alles goed budgetteren en plannen aan de hand van gegevens zoals hoeveel gasten er komen. Zodra de weddingplanner een beeld heeft van het geheel, zullen ze alles met je doornemen. Zo geef jij precies uit wat je wilt én kun jij van alles rondom de bruiloft genieten!