Je leest deze blog omdat je wilt op zoek bent naar meer informatie over het inrichten van jouw magazijn. Sta jij op het punt om een bedrijf met magazijn te openen? Of wil jij jouw magazijn gaan herinrichten? Lees dan zeker de onderstaande punten uit dit artikel. 

Inrichting van het magazijn

Eén van de belangrijkste zaken waar jij op moet letten is de inrichting van je magazijn. Dit hangt natuurlijk af van jouw producten. Liggen er in jouw magazijn vooral kleine producten? Dan zul je daar de stellingen op moeten aanpassen. Ditzelfde geld ook de andere kant op. Lever jij bijvoorbeeld schuttingen of onderdelen voor een dakkapel? Dan zullen de stellingen lang en groot zijn. 

Apparatuur

Naast de inrichting is de apparatuur van belang. Hoe ga jij de producten bij elkaar krijgen? Hoe worden jouw producten verzonden? We kunnen het voorstellen dan een Heftruck erg interessant is voor jouw bedrijf. Een heftruck helpt jou met een verplaatsen van zware producten en pallets. 

Tip: Bij de aanschaf van een Heftruck is het een verstandig idee om een extra tractie-accu aan te schaffen. Dit kan via Provolt.eu.

Veiligheid

Als eigenaar, of wellicht magazijnbeheerder, ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid. Bekijk bij het plaatsen van stellingen goed naar de veiligheidsvoorwaarden en voldoe hier ook aan. Controleer geregeld of het magazijn voldoet aan de eisen en geef het personeel de scholing die zij nodig hebben. Zo heb jij er alles aan gedaan om lichamelijk letsel (of erger) te voorkomen. 

Heb jij nog tips voor ons? Laat het ons weten in de reacties!