Je kent het wel, je bent al enige tijd samen met je partner. In het begin van jullie relatie konden jullie niet van elkaar afblijven. Inmiddels kennen jullie elkaar van binnen en buiten, ook als het aankomt op seks. Het kan erg prettig zijn om precies te weten wat je partner fijn vindt, maar het kan ook zijn dat je in een sleur terecht komt. Wij geven je wat tips om de spanning terug te brengen in de slaapkamer én daarmee ook in je relatie.

Rustig aan beginnen met een sexy handboeien

Nog niet zo bekend met speeltjes in de slaapkamer? Begin eens met het aanschaffen van een setje handboeien. Een laagdrempelige manier om wat spanning terug te brengen in de slaapkamer. Zowel voor mannen als vrouwen kan dit een leuke toevoeging zijn. Degene die geboeid wordt geeft de controle volledig over aan de ander. Leuk voor de afwisseling!

Gebruik haar vibrator ook eens samen

Hoewel een vibrator vaak wordt gezien als iets wat de vrouw voor zichzelf gebruikt kan het ook leuk zijn om deze voor de verandering eens samen te gebruiken. Er zijn verschillende manier waarop je dit kunt doen: gebruik hem bijvoorbeeld bij haar, of kijk toe hoe zij de vibrator bij zichzelf gebruikt. Zo wordt het meer iets van jullie samen en kan de connectie worden terug gebracht terwijl jullie samen genieten.

Familieverjaardag opleuken? Koop een tril-ei

Als je echt iets gewaagds wilt doen kan je partner een tril-ei cadeau doen. Dit is een apparaatje in de vorm van een balletje of ei dat ingebracht kan worden bij zowel man of vrouw. Dit apparaatje kan door de ander bediend worden, van zachte tot harde trillingen of van langzaam tot snel. Een goede manier om je partner te teasen. Gebruik het apparaatje bijvoorbeeld wanneer jullie samen op een familieverjaardag zijn, dit beloofd vuurwerk in de slaapkamer wanneer jullie thuis komen. Zo zie je maar, voor elk wat wils dus als het aankomt op speeltjes in de slaapkamer. Een ding is zeker, je geliefde zal aangenaam verrast worden, weg met die sleur!