samen autorijden
In de auto zitten kan soms als een verplichting voelen. Het voelt als een periode waar je weinig aan hebt. In je eentje in de auto kan natuurlijk heel saai zijn. Samen is alles leuker. Dat is met veel zaken in het leven zo, zo ook met autorijden. Lees in dit artikel waarom samen in de auto rijden zoveel leuker is. Ga eens naar de website van Stapp.in als je op zoek bent naar een deelauto.

Met z’n 2’en in de auto

Als je met z’n tweeën in de auto zit, dan weet je van te voren hoe lang je met elkaar in de auto moet zitten. Je hebt namelijk vaak een eindbestemming waar je op een bepaalde tijd wilt zijn. Je moet dus een bepaalde tijd met elkaar in de auto zitten. Het kan zijn dat je met een collega in de auto zit op weg naar een zakelijke afspraak. In zo’n autorit kun je echt goede gesprekken hebben met je collega. Zo kun je vragen stellen over de levensovertuiging van je collega.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is

Als je met meerdere mensen in de auto zit, dan kun je heerlijk spelletjes doen samen. Even weg uit de dagelijkse realiteit. Een hartstikke leuk spel om te doen is ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is’. Het is wel belangrijk dat je het spel alleen speelt met de bijrijders. De autobestuurder mag natuurlijk niet afgeleid worden.

Eten bij het tankstation

Veel mensen vinden het geen pretje om te stoppen voor een pauze bij het tankstation als ze in hun eentje zijn. Samen is alles leuker. Het is natuurlijk veel leuker om samen een broodje te scoren bij het tankstation en dit vervolgens op te eten bij een picknickbank.

Roadtrippen

Je kunt je heel erg eenzaam voelen als je in je eentje gaat rondreizen door Europa met de auto. Veel mensen gaan daarom samen op reis. Dit wordt ook wel roadtrippen genoemd. De reis op zich is het doel, niet de bestemmingen. Samen op reis zijn, is natuurlijk veel gezelliger dan alleen.