Bekijk de regenhoed dames bij Hatland. Op de site zie je stijlvolle hoeden zoals de Revelstoke. Onder de afbeelding van de regenhoed dames Revelstoke staan gekleurde bolletjes, en daar kun je selecteren op kleur. Groen is een mooie kleur voor een hoed, en ook makkelijk te combineren met andere kleding en accessoires, maar misschien wil jij en wat zomerse kleur regenhoed dames? Velen gebruiken immers een paraplu in de winter, en in de zomer een hoed die een regenbui kan verdragen. Jij hebt dus de keuze. Hatland heeft veel meer hoeden voor dames en heren, en nog een flink assortiment aan petten.

Hatland heeft heeft een groot assortiment

Naast de regenhoed dames heeft Hatland nog andere hoeden. Aan de linkerzijde van de site kun je filteren, en kijk eens bij product eigenschappen. Aldaar selecteer je waarvan jij denkt wat het meeste draagcomfort geeft. Gore-Tex is immers een heel andere snit dan een katoenen hoed, ook al zijn dat beide hoeden die lekker zitten. Bijzonder is UPF50+ want dat zijn hoeden die maximale bescherming geven tegen zonlicht. Als je een UPF50+ hoed draagt hoef je niet zoveel antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht te smeren. Je kan ook nog apart filteren op seizoenen, en zo vindt jij de hoed die je graag wil hebben.

Petten, mutsen, en handschoenen van goede kwaliteit

De hoeden krijg je wel gevonden. Een elegante strorieten hoed of regenhoed dames heb je zo gevonden, en dat geldt ook voor de maat. Op de site staat een maattabel, eenvoudig kun je de maat bepalen en bestellen. Wat ook het bekijken waard is zijn de petten. Als je petten selecteert zie je een lange lijst met petten waar prachtige exemplaren bij zitten. Dan heeft Hatland ook nog mutsen en handschoenen. Van alle producten is de afwerking mooi en de kwaliteit goed. Jij hebt de keus wat je wil hebben, een sportieve pet of een stijlvolle hoed. Bekijk de site van Hatland.