Het is weer tijd voor een nieuw seizoen, de winter! Naast dat we in deze periode weer langzaam naar de nachten met vorst en de feestdagen gaan, is het ook tijd voor nieuwe herenkleding! Ook dit jaar zijn er namelijk weer vele nieuwe kledingstukken te vinden in de wintercollecties. In dit blog zullen we specifiek gaan kijken naar de wintercollecties voor heren. Wat zijn nu de juiste kledingstukken om tijdens deze overgang weken te dragen, welke winterjassen zijn geschikt en hoe houd je het thuis lekker warm? We vertellen je het graag!

Kleding voor de overgangsweken van de seizoenen

De weken waar we nu inzitten zijn ieder jaar de weken met de overgang van het zomer- naar het winterseizoen. De nachten zijn meestal erg koud, terwijl de temperatuur overdag soms nog wel eens naar de 15 graden zou kunnen schieten. Voor deze dagen is het ideaal om bijvoorbeeld een polo shirt te dragen. Een polo shirt is gemaakt van een dikkere stof dan die van t-shirts, waardoor ze je automatisch ook warmer zullen houden deze dagen!

Bovendien is een polo shirt zowel te verkrijgen in korte, als in lange mouwen. Ook zou je een polo shirt prima kunnen combineren met een dunne trui, waardoor je je altijd representatief zult kleden en je het niet koud zult krijgen!

Herenkleding voor de winter

Ook voor in de winter is er veel te combineren met herenkleding. Waar in de herfst de chino’s nog erg populair waren om te dragen, zullen we in de winter toch echt meer naar de spijkerbroeken moeten gaan. Een spijkerbroek houd je warm en houdt kou en wind tegen, wat in tegenstelling tot een chino niet zo zal zijn. 

 

Vervolgens is de spijkerbroek met iedere soort trui of overhemd te combineren. Wanneer je voor een casual outfit wilt gaan, zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een standaard hoodie of pullover. Voor een representatieve outfit zou je kunnen kiezen voor een coltrui of net overhemd, terwijl je schoenen en broek nog altijd hetzelfde kunnen blijven. Kortom, genoeg om te combineren tussen de herenkleding!

Houd jezelf warm in huis! 

Ook binnenshuis is het belangrijk om jezelf warm te houden. Nu zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om gemakkelijk de verwarming aan te zetten, maar kun je ook kiezen voor een veel goedkopere en duurzamere optie, heren pantoffels! Met heren pantoffels zul je nooit met koude voeten in huis lopen, waardoor ook de verwarming een paar dagen rust zou kunnen krijgen. Kies voor een comfortabele joggingbroek, trui en je heren pantoffels, zodat jij de avonden in de winter comfortabel en warm door zult komen!