Aroma Club

Heb jij een eigen horeca tentje of wil je er graag 1 openen, dan is handig als je goede koffie verkoopt. Je wil natuurlijk dat mensen jou koffie het lekkerst vinden en speciaal naar jou komen daarvoor. Daarom is het belangrijk om goede koffie te serveren. Koffie in de horeca biedt jou de beste koffiemachines en koffie aan voor de juiste prijs.

koffie in de horeca

Waarom Aroma Club

Dit bedrijf maakt gebruik van de 5 slow-roast blends. Dit zorgt ervoor dat de smaak optimaal wordt gebruikt van elke koffieboon. Deze worden nu ook toegepast in automaten. Ze bieden ook hoogwaardige koffiemachines aan voor zowel horeca als kantoor. De service is top bij dit bedrijf. Ze bieden Full-service onderhoud, onderdelen vervanging, tijdelijke machine vervanging, snelle responstijd en, installatie op afspraak  Ze hebben 5 soorten koffie die op de slow-roast manier worden gemaakt.

Feitjes

Kies een machine die past bij jouw horecazaak. De gemakken en consistente kwaliteit van een volautomaat of een pistonmachine voor de ware barista ervaring. Laat je goed adviseren wat betreft de koffiebonen die je gebruikt. Het is aan te raden om onderscheid te maken tussen koffie- en espressobonen met het oog op de kwaliteit.Ga je voor een pistonmachine? Kies dan voor het juiste aantal groepen passend bij de omvang van de zaak en het aanwezige personeel. Zorg ervoor dat je de machines ten alle tijden goed onderhoud. Zodoende ervaar je minder storingen en is de koffie kwaliteit perfect. Wil jij graag goede koffie verkopen dan is koffie in de horeca het perfecte adres.