J&S bedrijfsdiensten is al ruim 30 jaar actief in de regio Eindhoven. Het onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door een sterke focus op kwaliteit. Dat blijkt ook uit het motto: gewoon schoon is niet schoon genoeg. Het doel is: alles elke dag netjes maken en tot in de puntjes verzorgen. Om dat op een goede manier te doen heeft J&S bedrijfsdiensten een groot palet aan diensten. Dat betreft uiteraard alle standaard werkzaamheden van een schoonmaakbedrijf. Maar bij J&S bedrijfsdiensten is dat uitgebreid met intensieve tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en tuinonderhoud. Ook het verwijderen van graffiti zit in het dienstenpakket.

J&S bedrijfsdiensten doet gebouwbeheer

J&S bedrijfsdiensten kan jou als eigenaar van een bedrijf in de regio Eindhoven eigenlijk alle werkzaamheden op het gebied van schoonmaak en gebouwonderhoud uit handen nemen. Het bedrijf kan zelfs het volledige gebouwbeheer van je overnemen. Er wordt dan eerst een conditiescan van het gebouw gemaakt. Op basis daarvan wordt een plan gemaakt om het gebouw terug te brengen in de conditie waarin je het als gebouweigenaar wilt hebben. Men zorgt er vervolgens voor dat het gebouw stap voor stap weer op niveau wordt gebracht.

Calamiteitenservice bij J&S bedrijfsdiensten

Ook bij calamiteiten kan er onmiddellijk hulp worden geboden. Bij schade door een brandje zullen de medewerkers van J&S bedrijfsdiensten ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk weer kan worden gewerkt in een schone werkomgeving. Hetzelfde is het geval als het gebouw wordt beklad met graffiti. Het bedrijf belooft op basis van een 24/7 calamiteitendienst dag en nacht klaar te staan voor de klanten. Dat betekent dat medewerkers altijd zo snel mogelijk komen schoonmaken als er een noodgeval is. Zelfs als dat betekent dat er ’s nachts of in het weekeinde moet worden doorgewerkt. En ook dan geldt: gewoon schoon is niet schoon genoeg.