gasveer

Bij MParts heb ik een nieuwe gasveer kunnen kopen. Je denkt misschien “waarom heb je dat ineens nodig?”. Dat snap ik heel goed! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er maar weinig verstand van had. Het blijkt zo te zijn dat dit onderdeel in allerlei industrieën gebruikt wordt. Niet alleen voor bijvoorbeeld auto’s, maar ook andere elektronische apparaten. Mijn man wilde graag weer knutselen met zijn hobby auto’s. Voor zijn verjaardag had hij dus een gasveer gevraagd. Uiteraard heb ik met hem overlegd wat voor een dit precies moest zijn. Hij gaf mij een tekening mee en ik kwam al snel terecht bij MParts. Met hen heb ik overlegd wat de mogelijkheden waren.

gasveer

Een gasveer is zo besteld

De mannen van MParts waren erg duidelijk over wat ik kon kopen. Zij hebben mij veel advies gegeven en laten weten dat ik ook een onderdeel op maat kon laten maken. Voor de zekerheid heb ik dat maar gedaan. De kosten vielen mee en zo wist ik zeker dat mijn man zou krijgen wat hij graag wilde hebben. Een gasveer was echt in een handomdraai besteld bij deze leverancier! Ik ben erg tevreden met de service die zij mij hebben verleend. En mijn man is erg blij met het onderdeel waarmee hij weer aan zijn auto kon werken.