stalen binnendeur glas

Je hebt de stalen binnendeur glas ongetwijfeld al wel voorbij zien komen. Deze nieuwe trend is over heel het internet te zien en veel huishoudens zijn enthousiast geworden van deze glazen deuren in huis. Niet alleen is heel Nederland enthousiast over deze trend, steeds meer huizen hebben deze deuren tegenwoordig in huis. Dat is niet voor niets, want wat een geweldige trend! Omdat het frame van de deur van staal is geeft deze look een stoere industriële maar toch moderne uitstraling aan iedere woning. Wie wil dat nou niet. 

Voor en nadelen van de glazen binnen deur   

Een van de voordelen van een glazen deur in huis is natuurlijk de unieke uitstraling van de deur. Deze glazen deuren zullen echt een eyecatcher worden in jouw woning die een boost kan geven aan jouw interieur. Daarnaast helpen glazen deuren om meer licht in huis te krijgen. Zo kan er bijvoorbeeld licht vanuit de hal naar de woonkamer schijnen of andersom. Perfect voor een woning waar veel licht gewaardeerd wordt. 

stalen binnendeur glas

Het nadeel van een glazen deur is dat er minder privacy zal zijn in de ruimte waar de deur is geplaatst. Als dit in de woonkamer is is dit vaak geen probleem. Echter is het bijvoorbeeld niet handig om deze deuren in de badkamer te plaatsen om duidelijke redenen. Daarnaast hebben deze deuren wat meer onderhoud nodig dan deuren zonder glas. Het glas wordt namelijk vies en moet dus regelmatig gewassen worden. Houd daar rekening mee!