walnoten

Ik sta bekend om mijn verslaving aan walnoten. Heerlijk vind ik ze en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Tijdens feestjes en verjaardagen ben ik altijd degene die stiekem de hele schaal studentenhaver op eet. Nu zijn noten niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens erg gezond. Ik probeer een gezonde levensstijl te behouden en daarmee sla ik natuurlijk twee vliegen in een klap!

walnoten

Mijn favoriete noten zijn walnoten. Deze noten zitten borden vol goede vetten. Omega 3 vetten om precies te zijn. Deze omega 3 vetten zijn goed voor de bloeddruk. Mijn personal trainer heeft mij aangeraden om deze te eten, omdat ze dus zoveel goede eigenschappen hebben. Zo zijn deze noten ook goed voor de energie en weerstand, ze helpen tegen stres, verlagen de bloeddruk en de cholesterol en daarbij helpen ze ook nog eens aan een gezonde stoelgang. Super food dus eigenlijk! Ik koop mijn noten altijd het liefst bij van Bas Boer noten. Zij hebben naar mijn mening de aller lekkerste en meest verse noten. De walnoten die ik vorige week heb gekocht waren in twee dagen tijd allemaal opgegeten. Mij zien ze er regelmatig wanneer ik mijn inkopen kom doen. Top zaak!