Ben jij in 2022 op zoek naar een nieuwe baan? Zit jij helemaal vast op je huidige werk? Dan is dit het jaar om de overstap te maken. Soms is het lastig om te bepalen wat nou jouw ideale baan is. Ben jij op zoek naar uitdaging? Creativiteit? Vastigheid? Wij sommen hieronder een aantal te gekke functies op die in 2022 jouw aandacht verdienen.

Werken in de kinderopvang of als gastouder

Voel jij je helemaal thuis tussen baby’s en jonge kinderen? Dan is werken als gastouder op werken in de kinderopvang helemaal voor jou weggelegd. Je bouwt een band op met het kind en ziet de baby zich ontwikkelen tot een kleuter. Wil jij werken in de kinderopvang? Dan kan jij via onderstaande zoektermen de juiste vacatures vinden:

Je kunt ook kijken op de website www.columbusjunior.nl.

Werken in de zorg

Wil jij mensen kunnen helpen? In het ziekenhuis of bij mensen thuis? Dan is de zorg een perfecte ‘branche’ om te werken. Je bent niet alleen van toegevoegde waarde voor de patiënt, maar ook voor zijn of haar familie. Wees je er wel van bewust dat de laatste jaren de druk op zorg alleen maar toeneemt, waardoor je wel tegen stress moet kunnen.

Kom bij de politie

Deze slogan zal je vaak hebben gehoord de afgelopen jaren. Bij de politie zijn ze continu op zoek naar nieuwe mensen. Het werk van politieman of rechercheur is behoorlijk uitdagend en vergt veel werk. Daarnaast lijkt het werk met de jaren zwaarder te worden; de misdaad verhard en online liggen er steeds meer uitdagingen.