tapijttegels

Ga je een ruimte in je huis opnieuw inrichten, dan heb je gemerkt dat de vloerkeuze grote invloed heeft. De vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in een kamer. Daarnaast is de vloer een van de dingen die een flinke hap uit het budget neemt. Erg belangrijk om de vloer in één keer goed te kiezen dus! Daarom willen je onze laatste vondst niet onthouden: tapijttegels! Je kan ze kopen bij bijvoorbeeld Tapijttegelhandel en makkelijk zelf leggen. Daarnaast kunnen ze een kamer een prachtige unieke uitstraling geven. Lees snel verder voor de voordelen en tips.

Tapijttegel voordeel 1: makkelijk leggen

Zoals we al zeiden, tapijttegels zijn makkelijk zelf te leggen. Je kan het in een dag of zelfs een middag doen als je een beetje handig bent. Sommige tapijttegels sluiten in elkaar, als een puzzel. Let bij deze tegels erg goed op dat je genoeg tegels koopt, zodat je aan de randen niet een ‘puzzelstukjes’ look creëert. Maar of je nu deze of gewoon vierkante tapijttegels koopt, het blijft een kwestie van stukje voor stukje naast elkaar leggen. Makkelijker kan bijna niet.

Tapijttegel voordeel 2: goedkoop én goed uitziend

Als je tapijttegels zelf legt, kan het een stuk goedkoper zijn dan andere vloeren. Ze zijn vooral een stuk goedkoper dan harde vloeren, terwijl ze zorgen voor meer warmte in de kamer. Daarnaast zien tapijttegels er goed uit. Je kan ze combineren hoe je maar wilt. Wil je een unieke look geven aan een kamer? Dan kun je je helemaal uitleven door verschillende tapijttegels te gebruiken. Je kan ze zelfs gebruiken om een kamer op te delen in verschillende ‘ruimtes’ door verschillende kleuren te leggen.

Unieke vloer met tapijttegels

Tapijttegels geven je de unieke kans om de vloer anders te leggen dan anders. Je kan de vloer netjes vlak en in dezelfde kleur leggen, alle vierkantjes netjes boven en onder elkaar zoals op een schaakbord, maar het hoeft niet. Denk eens na over een design waarbij je de tegels legt als bakstenen. Of kies voor een patroon op de tegels. Door de tegels met patronen te draaien, creëer je unieke vloeren. Verder kan je ook kiezen voor twee kleuren en die door elkaar leggen, of her en der een ander kleurtje in de vloer leggen. Heb jij een gaaf design gemaakt? Laat het ons weten. Met tapijttegels kun je helemaal losgaan!