Ben jij iemand die van mooie en trendy schoenen houdt? Dan heb ik een goede tip voor jou. Ik ga een site met jullie delen waar ik zelf ook graag op te vinden ben, namelijk durlinger.com. Hier had ik laatst zelfs gabor pump gekocht. Ik hoef jullie dan ook niet uit te leggen wat voor schoenen dat zijn, iedereen weet namelijk wel wat pumps zijn.

Verder had ik hier ook nog instappers gekocht, dit voornamelijk voor mijn werk. Ik moet namelijk veel lopen en ben eigenlijk constant in beweging. Hiervoor heb ik dan ook goede en vooral comfortabele schoenen voor nodig.

gabor pump

Waar kun je ze mee vergelijken

Instappers lijken eigenlijk wel een beetje op van die bootschoenen. Ik vind deze er dan ook altijd strak uitzien. Natuurlijk zijn deze niet zo netjes als een gabor pump. Deze gebruik je dan ook voor andere gelegenheden.

Het assortiment van Durlinger bestaat zowel uit vrouwen als mannen schoenen. Dit in allerlei modellen en prijzen. Vandaar dat het handig is dat je kunt filteren. Op deze wijze krijg je alleen de schoenen te zien die je ook daadwerkelijk wilt hebben. Wanneer je de bestelling hebt afgerond wordt je netjes op te hoogte gehouden. Al met al een goede site voor als je op zoek bent naar schoenen!