Ga jij binnenkort trouwen? Laat de voorpret dan beginnen! Het start allemaal met het kiezen van een mooie trouwlocatie. Ga je voor iets dicht bij huis of ben je van plan om een buitenlandse bruiloft te houden? Hoe dan ook, het is goed om er nu al over na te denken. Deze blog geeft je inspiratie voor een toekomstige trouwlocatie. Lees verder en misschien doe je wel wat ideeën op voor de meest magische dag van je leven. 

Een betoverende bruiloft

Hield jij vroeger van sprookjes en zou jij je ook weleens als een prinses willen voelen? Laat die droom dan werkelijkheid worden tijdens je bruiloft. Kies voor een betoverende trouwerij in een kasteel! Hoge balzalen, grote kasteeltuinen en een romantische sfeer. Dat is precies wat je te wachten staat. In Nederland zijn er vele prachtige kastelen waar je op sprookjesachtige wijze kunt trouwen. Begin je zoektocht vandaag nog en kies jouw droomlocatie uit. 

Trouwen in een molen

Heb jij je hele leven al op het platteland gewoond en vond je dit geweldig? In dat geval is het een origineel idee om te trouwen in een molen op het door jou zo geliefde platteland. Maak er een heerlijke bourgondische bruiloft van waarop iedereen volop geniet van de gezelligheid en het eten en drinken. Zorg voor genoeg lekkers, barkoelkasten om alles koel te houden en een bruidstaart moet natuurlijk ook niet ontbreken. Kies je voor een molen, dan weet je één ding zeker. De trouwfoto’s zullen er ontzettend uniek uitzien. Ga gauw na of er bij jou in de buurt molens zijn waar je jouw bruiloft kunt houden. Een molen is een goede locatie voor zowel de trouwceremonie als voor het aansluitende diner en feest. 

Een buitenlandse trouwerij

Reislustig, zonliefhebber en avontuurlijk. Zijn dit woorden die wel passen bij jou en je partner? Denk er dan over na om jullie bruiloft in het buitenland te houden. Nodig al je vrienden en familie uit om te vliegen naar de prachtige zandstranden op Ibiza of de tropische omgeving op Bali. Er zijn genoeg unieke trouwlocaties, zeker als je op zoek gaat in het buitenland. Het leuke aan een buitenlandse trouwerij is dat het naast een liefdevolle beleving ook nog eens een avontuur is. Je ontdekt een andere cultuur, je geniet van het lokale eten en je bewondert een totaal andere natuur dan in Nederland. Het is een prachtige ervaring om nooit te vergeten.