Advocaat

Strafrechtadvocaten die je helpen tijdens de procedure, vergoten de kans op een goede afloop. Dit kan ik inmiddels bevestigen omdat ik slachtoffer ben van een ongeval. Het was niet mijn schuld en ik heb een flink letsel opgelopen. Hierdoor ben ik zowel binnen de arbeidsmarkt als mijn privéleven flink gestagneerd. Pas wanneer je dit zelf meemaakt, dan besef je pas wat een impact zoiets op je leven heeft. Gelukkig was de politie ook ter plaatse nadat het ongeval heeft plaatsgevonden en die heeft het schadeformulier ingevuld. Zelf kon ik op dat moment helemaal niets meer. 

 

Strafrechtadvocaten

Strafrechtadvocaten denken met je mee om tot een zo’n goed mogelijke oplossing te komen

Strafrechtadvocaten, dit is niet het eerste waar je aan denkt als je in het ziekenhuis ligt. Je bent bezig met het herstel om weer zo goed mogelijk in het oude leven terug te stappen. Toch wil je de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de geleden schade. Niet alleen de materiële schade maar ook de psychische schade.

Daarom ben ik een procedure gestart om de schade te verhalen. Zelf had ik dit niet zo kunnen doen als met de hulp van een advocaat. Ik ben erg goed geïnformeerd en begeleid in de procedure. Inmiddels is de zaak afgedaan en heb ik enigszins een pleister op de wond met een flinke schadevergoeding.