Heb je een mooie scooter op het oog maar vind je de prijs toch iets te hoog? Dat wordt sparen…of je kiest voor een nieuwe scooter leasen. Bijvoorbeeld een Vespa of Peugeot scooter, een wat goedkopere Sym of Kymco kan uiteraard ook. Online vind je de beste deals, en je kunt de scooter ook betalen in termijnen. Je hoeft echt niet meer naar de winkel in Helmond, met levering aan huis is een brommer aanschaffen online veel eenvoudiger, sneller en vaak nog goedkoper ook! Hoe werkt een scooter op afbetaling aanschaffen precies? Lees snel verder!

Bekijk direct alle merken en modellen die je kunt kopen of leasen. Eenvoudig online besteld, snel bij jou thuis in Helmond afgeleverd.

Hoe werkt een scooter leasen?

Als je snel wilt rijden op een nieuwe scooter maar niet even een paar duizend euro kunt of wilt neerleggen is een scooter op afbetaling kopen wellicht iets voor jou. Je kunt dan de scooter betalen in termijnen over een periode die je zelf kiest. De extra kosten voor de rente kunt je vaak al besparen door online slimme keuzes te maken. Het is zelfs mogelijk om bij de scooter leasen ook direct accessoires als een helm en kettingslot mee te bestellen.

Wat zijn de voordelen van een scooter op afbetaling aanschaffen?

  •     Je kunt de kosten spreiden.
  •     Je bepaalt zelf de looptijd.
  •     Je zult de scooter snel in huis hebben.
  •     De scooter is jouw eigendom.
  •     Je stelt precies jouw perfecte scooter samen.

…En nog veel meer! Kijk direct in de webshop voor alle mogelijkheden met snelle levering bij jou in Helmond.