paragnost

Een paragnost maakt contact met de overleden persoon die jij zo erg mist. Als er iemand plotseling komt te overlijden die dichtbij je staat, dan is verdriet natuurlijk aanwezig. Logisch dat dit in de toekomst zal slijten. Maar wat nou als jij het maar niet voor mekaar krijgt om weer rust te vinden wat iedereen nodig heeft? Je hebt wellicht nog vragen die jij graag beantwoord wilt hebben? In beide gevallen raad ik je aan om een paragnost in te schakelen. Deze man of vrouw kan contact leggen met de overleden persoon om zo de antwoorden te krijgen waar jij naar zoekt.

Een paragnost ingeschakeld voor meer rust in de toekomst

paragnost

Op de website van Yourspiritualnetwork.com ben je van harte welkom als je hier naar opzoek bent. Hier zitten een tal van heren en dames klaar om jou te helpen zodat jij weer de rust kunt vinden. Zelf wilde ik ook eens kijken of dat zij mij konden helpen. Nadat mijn vader kwam te overlijden was ik intens verdrietig. Dag in, dag uit stonden de tranen in mijn ooghoeken en daar baalde ik behoorlijk van. Ik had namelijk nog zoveel vragen die ik wilde stellen. Iets wat niet meer ging dacht ik.