Al enige tijd was ik op zoek naar de perfecte zwarte cowboylaars. Tegenwoordig heb je zoveel opties online, je struint het hele internet af voor die ene perfecte schoen. Cowboylaarzen staan mij altijd erg goed, het is onderdeel geworden van mijn persoonlijke stijl. Ik krijg er een krachtig gevoel bij door ze te dragen. Het is toch gek hoe dit precies komt, zo zie je maar weer hoe waardevol goede spullen kunnen zijn. Terwijl ik aan het rondstruinen was kwam ik al gauw een schoenenwinkel tegen die mijn favoriete merken verkocht. Kijk, dat vind ik zo fantastisch aan online winkelen, je komt bedrijven tegen die je in een winkelstraat wellicht onopgemerkt voorbij zou lopen!

Een bezoekje aan de winkel

Natuurlijk ging mijn zoektocht verder en ik besloot naar de winkel zelf toe te gaan, het bleek in de buurt te zijn dus dat was helemaal top. Eenmaal in de winkel zag ik ze al meteen: mijn perfecte zwarte laarzen. Ik heb hier dus drie maanden naar gezocht, en eindelijk gevonden. Alles ging daarna vrij snel, ze hadden (thank god!) de juiste maat nog en ik kon met mooie verse laarzen de winkel uitstappen. Op de website vind je het assortiment, mocht je ook interesse hebben!