Goedkoop bedrijfskleding bedrukken

Wanneer je als bedrijf zijnde bijvoorbeeld het logo ervan op bedrijfskleding wilt hebben, dan is goedkoop bedrijfskleding bedrukken natuurlijk een goede optie. Dat is niet alleen leuk voor de werknemers, zodat het voelt alsof ze echt bij een team horen, maar ook een goede reclamestunt. Daarnaast zie je bedrukte kledingstukken vaak terug in de samenleving en niet alleen op de werkvloer. Alleen, hoe werkt het bedrukken van kleding nou eigenlijk?

Goedkoop bedrijfskleding bedrukken

Van zeefdruk naar kledingstuk

Goedkoop bedrijfskleding bedrukken gebeurt natuurlijk niet zomaar. Eerst moet er een ontwerp worden gemaakt, voordat er iets op het kledingstuk gezet wordt. Nadat het ontwerp is gemaakt, is het tijd om het ontwerp op het stuk kleding te laten drukken, door middel van bijvoorbeeld een zeefdruk. Hierbij wordt de inkt van de zeefdruk in het kledingstuk gedrukt. Dit komt, omdat er kleine gaatjes in het sjabloon van het ontwerp wordt gemaakt, zodat de inkt er doorheen kan gaan.

Het eindresultaat

Nadat het hele proces voorbij is en het logo op het kledingstuk is gedrukt, mag je er eindelijk van genieten. Uiteindelijk is het bedrukken van kleding door een zeefdruk een goedkope manier, maar ook een manier wat goede kwaliteit met zich mee brengt. Dat betekend, dat er lang van het bedrukte bedrijfslogo genoten kan worden.