Ik had eigenlijk al veel eerder mijn dak moeten laten nakijken. Toen ik onder andere door slecht onderhoud een lekkage kreeg belde ik met dakreparaties Rotterdam. Die was kort daarvoor een keer bij de overburen geweest. Omdat ik wist dat die goed werk hadden geleverd en ik snel iemand nodig had nam ik direct contact op met dit bedrijf. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en ze beloofde zo snel mogelijk iemand te sturen die wellicht het probleem direct zou kunnen oplossen. Anderhalf uur later waren ze er al. Wat een goede service en zo snel al iemand die naar het probleem kwam kijken. Die heeft het direct kunnen repareren. Wat was ik daar blij mee.

Vanaf nu ga ik beter letten op het onderhoud van mijn dak

Ze hebben het probleem echt heel vakkundig en ook heel snel opgelost. Dakreparaties Rotterdam mag na dit euvel te hebben verholpen vaker naar mijn dak komen kijken. Ben er nu wel achter dat goed onderhoud van je plat dak echt geen overbodige luxe is. Ook al is het probleem snel en goed opgelost door dit bedrijf en vond ik het een hele positieve ervaring. Voorkomen is nog altijd beter dan weer een dak dat gaat lekken. Maar voor al je dakreparaties is dit een heel goed adres.