De ideale parasol kopen voor een horeca zaak. Hoe doe ik dat? Ik zou toch eerst kijken naar wat mijn wensen zijn. Het gaat immer over een horeca terras parasol, dus niet zomaar ééntje. Hierbij zijn de afmetingen als de kwaliteit van groot belang. Dit kan gaan van 3 x 3 meter tot en met 7 x 7 meter. Ook prijzen schommelen enorm. Veel van deze parasols hebben een handig aluminium frame. Het is een soort push-up systeem, zeer praktisch om de horeca parasol naar omhoog te duwen. Sommige gaan ook automatisch met een draaibeweging. Ikzelf ben voorstander van het eenvoudige en gemakkelijke systeem. Het hoeft niet altijd zo moeilijk te zijn.

Hoe zit het duurzaam materiaal en reclame?

De naam van je zaak op een parasol laten drukken, is zeker goede reclame. De belettering kan zowel groot als klein, opvallend als minder opvallend of zelfs in kleur. Toch altijd leuk om gewoon de naam van je zaak op een parasol te zien staan.

Als ik een horeca terras parasol ga kopen, vind ik het toch wel een pluspunt dat het degelijk materiaal is. Hierbij kijk ik zeker naar het soort stof, of het waterbestendig is. Een beschermhoes is niet onmisbaar bij het kopen van een horeca parasol. Zo kan dit snel opgeborgen worden. Kleuren van parasols zijn zeer uitgebreid, toch is het beter om af te stemmen op het meubilair en de kleur die al aanwezig is. Ik wens je veel succes met het vinden van de juiste parasol. Want onder een horeca parasol en op een terras smaakt een drankje altijd beter.