cameraman

cameramanHet hebben van een goede cameraman is essentieel als jij het beste eindresultaat wilt krijgen. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid het is, want dit is altijd belangrijk. Mij is een tijdje terug gevraagd om hier naar op zoek te gaan door mijn baas. Hij wilde heel erg graag het feest wat over een tijdje is vast laten leggen. Het bedrijf bestond 50 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Op deze manier konden er twee vliegen in 1 klap geslagen worden. Nu hebben wij namelijk iets om deze leuke herinnering voor lang te blijven onthouden, maar hebben wij ook iets om op de website te plaatsen. Wij hebben een speciale pagina voor mensen die graag bij ons willen komen solliciteren en daar zou dit heel erg goed op passen.

Mijn ervaring

Tijdens mijn zoektocht naar een goede cameraman heb ik op een aantal dingen gelet. Allereerst is de prijs natuurlijk belangrijk, maar daarnaast ook echt de kwaliteit. Hierin wilde ik graag een goed evenwicht vinden, zodat ik niet over mijn budget heen zou gaan. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij StreamProvider. Toen ik op hun website terecht kwam, had ik hier meteen een goed gevoel bij en dat is nooit meer weggegaan.