Design ligbed tuin gezocht voor een betaalbare prijs! In de winkel zelf kon ik het maar niet vinden waardoor ik alle hoop heb gevestigd op het internet. Wat dat betreft kan je een hoop online vinden en eventueel ook bestellen waardoor ik er vanuit ging dat dit mij ook zou lukken. Helaas kon ik maar geen prachtige ligbed vinden die ik kon plaatsen in mijn pas gerenoveerde tuin. Balen natuurlijk aangezien ik het toch echt wil hebben! Door op het internet te gaan zoeken naar een ligbed die redelijk zou passen bij mij wensen kwam ik per toeval Dutch Riviéra tegen. Dit bedrijf maakt het namelijk mogelijk dat jij zelf een ligbed kan ontwerpen en dit door hun laten maken. Dit was natuurlijk geweldig aangezien je toch een soort van eigen willetje hebt in het laten maken van een ligbed toch?Dutch-Riviera-Logo-headerDoor naar hun toe te gaan en onder het genot van een kop koffie alles te bespreken wist ik het zeker dat het nu echt ging gebeuren. Eindelijk zou ik het voor mekaar krijgen om een ligbed te laten maken die geheel naar mijn wens gemaakt wordt