autorijscholen Scherpenzeel

autorijscholen Scherpenzeel

Er zijn verschillende autorijscholen in Scherpenzeel, maar er kan er natuurlijk maar eentje de beste zijn. Hiervoor heb ik heel veel om mij heen gevraagd, omdat ik graag zou beginnen met lessen. Nu is het zo dat ik redelijk veel last heb van faalangst en daardoor erg hiertegen op zag. Het liefst zou ik eigenlijk nooit beginnen, want ik wilde hier niet de mist mee ingaan. Gelukkig vond ik al redelijk snel een instructeur die hier veel ervaring mee had. Daardoor zou hij mij beter kunnen helpen en voelde ik mij direct op mijn gemak bij hem. De eerste keer dat ik instapte, was ik direct minder zenuwachtig. Door dat ik mij goed voelde, ging het ook vrij goed. Uiteindelijk heb ik helemaal niet zoveel uur nodig gehad voor ik op mocht voor mijn examen. Dit was een speciale van het CBR voor mensen die hetzelfde probleem hebben als ik. Dit heeft onwijs veel geholpen en ik ben toen ook de eerste keer al geslaagd.

De juiste beslissing

Ik ben deze autorijschool uit Scherpenzeel ongelofelijk dankbaar. Ik kan De Smit dan ook echt aan iedereen aanraden, want zij hebben de beste mensen in dienst. Ik heb helemaal geen spijt van deze keuze.