Woolrich

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, jeans! In Nederland zijn we er dol op. Het is dan ook niet zo gek dat elke Nederlander wel een paar jeans in zijn collectie heeft. Echter zijn er vandaag de dag veel verschillende jeans stijlen. Zo heb je onder andere slim-fit jeans, regular jeans, skinny jeans en relaxed jeans. Wellicht zie je in de winkel door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk is een originele Levi’s jeans of een jeans van jacob cohen nooit een foute keuze. Toch geven we je een klein overzicht van de verschillende jeans pasvormen.

Slim-fit en skinny jeans

De afgelopen jaren waren met name de skinny jeans in Nederland ontzettend populair. Zoals de naam al doet vermoeden hebben skinny jeans een strakke en nauwsluitende pasvorm. Dit zorgt vaak voor een strakke en scherpe look. Sommige jeans zijn echter zo ‘skinny’ dat ze vaak al niet meer comfortabel zitten of toch niet zo net staan. Tijdens het passen van een skinny jeans moet je er dan ook opletten dat de broek mooi aansluit maar niet te strak zit. Weet je nu niet zeker of een skinny jeans iets voor jou is? Dan kun je altijd kiezen voor de slim-fit jeans. Deze jeans hebben een mooie aansluitende pasvorm maar zijn minder strak dan skinny jeans.

Regular jeans en relaxed jeans

Indien je niet zo weg bent van de strakkere slim-fit en skinny jeans modellen, kun je ook altijd gaan voor de klassieke regular jeans. Deze jeans hebben een natuurlijke pasvorm die vrijwel iedereen past. Een regular jeans is een mooie combinatie tussen een klassieke, comfortabele en nette pasvorm. Op zoek naar een mooie regular jeans? Kijk dan eens naar de merken Levi’s, Lee of jacob cohen. Wil je er nu helemaal relaxed bijlopen? Dan is de relaxed jeans iets voor jou! Het model is de laatste tijd weer ontzettend populair en zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Een relaxed jeans kun je casual dragen met een gaaf paar sneakers en een hoodie.