Magazijn

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is een vacature voor orderpicker wellicht iets voor jou! Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het picken van goederen en het verzamelen van bestellingen. Er zijn veel voordelen aan deze functie, maar wat zijn nu precies de 5 belangrijkste redenen om te solliciteren op orderpicker vacatures? Dat lees je in dit blogartikel.

Uitdagende functie

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het goed selecteren van goederen en het verzamelen van bestellingen. Je krijgt te maken met een grote variëteit aan producten en moet deze zo efficiënt mogelijk verwerken.

Flexibiliteit

De meeste orderpickervacatures bieden flexibele werkuren, waardoor je jouw werkzaamheden kunt afstemmen op jouw persoonlijke agenda. Ook word je vaak de mogelijkheid geboden om parttime of fulltime te werken.

Goed betaald

Als orderpicker ben je goedbetaald voor het uitvoeren van je taken. Je krijgt een marktconform salaris en daarnaast zijn er vaak extra toeslagen als je weekenddiensten draait of in avonduren werkt.

Verschillende arbeidsomgevingen

Als orderpicker kun je worden ingezet op verschillende locaties, waardoor je ervaring opdoet binnen verschziekelijke bedrijven.

Uitdaging

Door het efficiënt en accuraat oppakken van goederen kun je uitgedaagd worden om steeds meer te verwerken. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen of cursussen die door werkgevers worden aangeboden.

Als je denkt dat een functie als orderpicker iets voor jou is, dan zijn hierboven 5 redenen waarom je deze vacature met beide handen moen aangrijpen. Wees er snel bij om een voorsprong te nemen op andere sollicitanten!

Bron: Uitzendbureau Rotterdam Zuid